Wij creëren een veilige werkomgeving op hoogte

Wij als VTD Nederland werken mee aan een veilige werkomgeving op hoogte. Van het inventariseren van de benodigde veiligheidsvoorzieningen op het dak tot aan de installaties van de door ons geleverde veiligheidsproducten. Wij zijn een innovatief en vooruitstrevende onderneming die zich elk jaar weer ontwikkeld op het gebied van de nieuwste technieken rondom de valbeveiliging.

valbeveiliging dak
vtd-valbeveiliging-home-banner-3 vtd-valbeveiliging-home-banner-2
Gratis advies op locatie
24/7 storingsdienst beschikbaar
10 jaar garantie met ons onderhoudscontract

5 stappen naar veilige werkomgeving op hoogte

1. Aanvraag

Zodra de aanvraag bij ons binnen komt, pakt de binnendienst deze bij ons op en nemen we binnen 24 uur op de gewenste manier contact met u op.

2. Advies

Tijdens het gesprek bepalen we samen of er een opname op locatie moet komen of dat we dit intern kunnen aanbieden.

3. Offerte

Binnen een week wordt er een offerte op maat aangeleverd.

4. Levering & installatie

Bij goedkeuring en maken we in overleg een tijdsplanning voor alle werkzaamheden. Wij zorgen voor de levering en plaatsing van de producten bij u op locatie.

5. Oplevering

Als alles geleverd en geïnstalleerd is kunt u veilig aan de slag met uw project op hoogte.

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010
Offerte aanvragen
  • Gratis advies op locatie
  • 24/7 storingsdienst beschikbaar
  • 10 jaar garantie met ons onderhoudscontract
  • Een van de uitgebreidste assortimenten van Nederland
  • Oplevering gemiddeld binnen 4 weken

Advies op locatie

Wij kunnen u deskundig advies bieden vanwege het feit dat we al werkplekken inrichten voor hoogtes vanaf 2003 en innovatief met de wijzigende regelgeving meedenken. VTD heeft jaren deelgenomen aan de NEN commissie voor werken op hoogte. We zijn een onderdeel van de Kee Safety groep welke al jaren toonaangevend is voor werken op hoogte en deelneemt aan de Europese regelgeving. Bovendien hebben we een afdeling gevelliften waarin onderhoud, reparaties, storingen en moderniseringen worden uitgevoerd, hierin conformeren we ons aan de Commissie CVG waarin besluiten genomen worden met betrekking tot voortschrijdend inzicht op het gebied van veiligheid van gevelliften.

Om gericht advies te kunnen geven is het belangrijk om de specifieke situatie in te kunnen schatten. Dit houdt in dat wij telefonisch een afspraak maken om een opname op locatie te kunnen doen. Onze specialist gaat op het desbetreffende dak een zorgvuldige indicatie maken van wat er nodig is om uw dak veilig te maken. Wij kijken alles op het dak na en berekenen ook met het oog op de toekomst (bv. zonnepanelen ) wat er nodig is om uw dak zo veilig mogelijk te maken Onze specialisten zijn hier zeer accuraat in omdat zij door jarenlange ervaring alles weten over dakveiligheid. Bovendien verbreden wij onze kennis door middel van certificering en cursussen.Wij kunnen alles op maat leveren wat inhoudt dat er voor elk dak een oplossing is.

ormin_logo
sewrvatius_logo
skylift_logo
feature-img1

Direct schakelen met ons team

Omdat wij over een hecht team beschikken verloopt de communicatie zeer accuraat bij ons. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur alle vragen beantwoord te hebben voor u. Ook omdat de lijntjes binnen ons bedrijf zeer kort zijn en wij over een ruime voorraad beschikken binnen ons bedrijf zijn onze levertijden altijd van korte duur. De communicatielijnen zijn bij ons zo kort omdat alles bij ons onder één dak zit. We communiceren direct met onze leveranciers en kunnen bij onverwachte wijzigingen meteen schakelen. Daarnaast zijn onze monteur(s) verdeeld over verschillende regio’s waardoor u nooit lang hoeft te wachten op installatie.

feature-img2

Onderhoud verzorgd

Naast advies en levering verzorgen wij het onderhoud aan de door ons geleverde installaties. Dit houd in dat wij de jaarlijkse inspecties voor u uitvoeren, wanneer u gebruik maakt van onze onderhoudscontracten. Deze contracten zijn een jaar van toepassing. Wij komen ieder jaar terug om te kijken of alles nog in orde wordt bevonden Ons personeel is gekwalificeerd om deze keuringen te mogen uitvoeren. Op deze manier houd u alles onder 1 dak en weet u zeker dat alles op een correcte manier wordt geïnstalleerd en gekeurd.

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Direct persoonlijk contact met VTD.

VTD Nederland is gespecialiseerd in de levering, inspecteren, opnemen en het installeren van valbeveiliging. Wij richten werkplekken op hoogte in.

Veelgestelde vragen

Er zijn diverse producten die worden ingezet als valbeveiliging. Enkele voorbeelden zijn:

Hoe weet ik welk type valbeveiliging ik nodig heb?

Voor meer informatie over de type valbeveiliging kunt u gerust contact opnemen met VTD, wij kunnen u telefonisch en op locatie adviseren.

Aan welke normeringen moet ik als bedrijf aan voldoen?

Als VTD Nederland BV voldoen wij aan de ISO9001 en hebben volledige VCA met een speciale scope op de valbeveiliging.

Wat kan ik doen om het werken op hoogte veiliger te maken?

De eerste vraag zal zijn of er geen andere oplossingen zijn om op het dak te moeten werken. Hierna gaan we kijken naar de frequentie waarop het dak betreden gaat worden. Hierop zal een advies volgen waardoor er veilig gewerkt kan worden.

In welke situaties is valbeveiliging verplicht?

Valbeveiliging is verplicht bij werkzaamheden boven de 2,5 meter. Mocht u bijv. een airco installatie, zonnepanelen of warmtepomp op het dak hebben moet hier onderhoud aan gepleegd worden.
Op dit moment verschaft u een werkplek en dient de persoon zijn werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren.

Wat is het verschil tussen individuele en collectieve valbeveiliging?

Het verschil tussen collectieve en individuele zit hem eigenlijk al in de naam. Collectieve valbeveiliging is geschikt voor meerdere personen, denk aan bijvoorbeeld hekwerken. Hier zijn geen persoonlijke beschermingsmiddelen nodig, zoals een verstelbare leeflijn en harnas. Bij individuele/persoonlijke valbeveiliging is de persoon zelf beveiligd. Denk aan een RVS-kabelsysteem of losse borgpunten. Bij individuele valbeveiliging zijn persoonlijke beschermingsmiddelen wel nodig.