Weightanka doodgewichtsanker

Weightanka doodgewichtsanker

Tijdelijke en permanente bescherming door middel van doodgewichtankers

Als collectieve valbeveiliging niet haalbaar is en het niet mogelijk of wenselijk is een vast persoonlijk valbeveiligingssysteem te gebruiken, bieden wij de mobiele doodgewichtankers aan welke een tijdelijke of permanente draagbare oplossing vormen zonder bevestiging in de dakbedekking.

De Weightanka is uitermate geschikt voor onderhoudswerkzaamheden op daken.
Een modulair mobiel valbeveiligingssysteem met doodgewichtanker voor gebruik in combinatie met persoonlijke beschermingsuitrusting (PBM).

Voordelen van Weightanka doodgewichtanker


Eenvoudige montage

Installatie is snel en eenvoudig! Een inbussleutel en staaf zijn de enige gereedschappen die nodig zijn - en zijn inbegrepen in de set! Geen speciaal gereedschap of arbeid nodig. Weightanka kan worden geassembleerd door een enkele werknemer en vereist slechts een standaard inbussleutel.

Bescherm meerdere personen

Weightanka kan worden gebruikt als een gecertificeerd anker voor een of twee personen. Dit betekent dat het beveiliging tegen vallen biedt, maar ook kan worden gebruikt om personen ervan te weerhouden de rand van het dak te bereiken.

Beschermt het dak

Het systeem is ontworpen om uw dak te beschermen. Een rubber coating omsluit elk gewicht, terwijl het plateau het gewicht over het complete oppervlak spreidt. Weightanka is veilig voor de constructie van uw dak.

Neem contact op met onze adviseur:
0321-387010

+31 (0) 321 - 387 010