Hekwerk

Het toonaangevende vrijstaande dakbeveiligingssysteem

Redt levens

Biedt permanente randbeveiliging in gebieden waar regelmatig toegang nodig is voor onderhoud en inspectie.

Redt daken

Hoeft niet aan de dakstructuur of het membraan te worden bevestigd waardoor het risico op lekkage of beschadiging verdwijnt.

Bespaart tijd

Geen speciale training of gereedschap Niet schroeven, lassen of boren Kee Klamp koppelstukken zetten horizontale rails in enkele seconden vast.

Bespaart geld

Modulair ontwerp dat snel en eenvoudig te installeren is en anders dan bij gefabriceerde systemen, kunnen ter plekke snel aanpassingen worden aangebracht tijdens installatie.

KeeGuard

Als er werkzaamheden op hoogte uitgevoerd dienen te worden, vereisen de voorschriften voor werken op hoogte dat collectieve maatregelen zoals randbeveiliging worden overwogen om een veilige werkomgeving te bieden en het risico van een val tot een minimum te beperken.

Het KeeGuard® collectief beschermingsprogramma omvat standaard verticale, hellende, afgeronde en inklapbare systemen en is ontworpen om permanente randbeveiliging te bieden voor daken waar regelmatige toegang vereist is.

KeeGuard® biedt een vrijstaande oplossing die niet in de structuur of het membraan van het dak hoeft te worden bevestigd en geschikt is voor installatie op vrijwel elk plat dak tot een helling van 10°.

Wanneer esthetiek een probleem is, biedt KeeGuard® Foldshield een meer discreet systeem. Het systeem kan op zijn plaats worden getild om collectieve bescherming te bieden tijdens het werk en vervolgens teruggevouwen worden wanneer u klaar bent.

Het KeeGuard-assortiment is volledig getest en voldoet aan of overtreft de huidige veiligheidseisen op het dak, waaronder EN13374 klasse A en EN ISO 14122:3.

Het modulaire ontwerp heeft de unieke Kee Klamp® open stijl fittingen die een snelle installatie van de horizontale rails en 100% gerecycleerde PVC-contragewichten mogelijk maken. Op locatie is lassen, branden of boren niet nodig, wat een snelle en eenvoudige installatie mogelijk maakt.

KeeGuard® kan eenvoudig op verschillende locaties worden toegevoegd of gedemonteerd en opnieuw worden gemonteerd als dat nodig is.

Eigenschappen & voordelen

 • vrij opgelegd en modulair hekwerk
 • veiligheid conform ‘Arbobesluit 3.16 werken op hoogte’
 • corrosiebestendige oppervlakken
 • omvat standaard verticale, hellende, afgeronde en inklapbare systemin
 • diverse uitvoeringen conform NEN-EN 13374 of NEN-EN ISO 14122

KeeGuard Topfix

KeeGuard Topfix is een uitvoering van het KeeGuard hekwerk dat gemonteerd kan worden op metalen daken inclusief steel trapezium and seam roofs with rounded edges with a maximum pitch of 45 °

De speciaal ontworpen bodemplaat biedt veel mogelijkheden voor montage op metalen daken

Tevens voldoet het KeeGuard Topfix he aan de Europese normen NEN EN ISO 14122-3 en de NEN EN 13374 class A

Eigenschappen & voordelen

 • modulaire, flexibele systeemoplossing
 • stalen of aluminium uitvoering
 • bodemplaat stalen felsdaken voor felsnaden: 305, 400 en 500 mm
 • bodemplaat voor stalen trapeziumdaken met profielafstanden: 310, 333, 400 en 500 mm
 • voldoet aan NEN EN ISO 14122-3 en NEN EN 13374 klasse A

KeeGuard Premium

KeeGuard Premium staat voor een nieuwe en innovatieve norm op het gebied van vrijstaande, niet- penetrerende dakrelingsystemen.

De unieke gewichten zorgen dat contragewichten overbodig zijn. Alleen bij open systemen moeten de beide eindvelden in een hoek worden opgesteld.KeeGuard Premium is zowel geschikt voor een permanente als tijdelijke inzet op daken met een maximale hellingsgraad van 10 graden.

De uit gerecycled pvc gemaakte gewichten bestaan uit twee delen die aan elkaar kunnen worden geschroefd. Zo kunnen ze afzonderlijk door één persoon worden getransporteerd, of aan elkaar geschroefd door twee personen.Het geïntegreerde handvat zorgt dat de gewichten eenvoudig te vervoeren zijn. KeeGuard Premium is dankzij de prefab palen en het gebruik van de bewezen KEE KLAMP buisverbinder snel en eenvoudig te monteren.

De KeeGuard Premium is zeer flexibel en toch net zo stabiel als een permanente reling. Het unieke ontwerp met de tweedelige gewichten maakt het mogelijk plinten eenvoudig te bevestigen. Gewoon in de hiervoor bestemde sleuf steken.

Kee Guard Premium kan ook samen met het standaard KEEGUARD-systeem worden gebruikt. Het is dus een veilige oplossing voor locaties waar de standaard KEEGUARD niet kan worden gebruikt vanwege zijn contragewichten.

KeeGuard Premium assortiment is volledig getest en voldoet aan of overtreft de huidige veiligheidseisen op het dak, waaronder EN13374

Eigenschappen & voordelen

 • collectieve valbeveiliging zonder contragewichten
 • ideaal voor daken waar te weinig ruimte is
 • geschikt voor daken met een dakhelling van maximaal 10°

Hekwerk

Op zoek naar een andere oplossing?

We kunnen u helpen met al uw behoeften op het gebied van veilige toegang tot het dak

Stuur een bericht

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.