Valbeveiliging bouw

Of u nou op de bouw, op kantoor of in het magazijn werkt. Veilig werken is iets wat iedereen wilt. Wanneer u op hoogte werkt, is veiligheid op uw werkplek van cruciaal belang. VDT heeft van allerlei soorten valbeveiliging bouw die niet alleen voldoen aan de wettelijke eisen, maar ook zorgen voor de veiligheid van uw werknemers. Waarom moet u kiezen voor VDT voor uw valbeveiliging?

  • Gratis advies op locatie
  • 24/7 storingsdienst
  • 10 jaar garantie met ons onderhoudscontract
  • Een van de uitgebreidste assortimenten van Nederland
  • Oplevering gemiddeld binnen 4 weken

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Collectieve-valbeveiliging
valbeveiliging bouw valbeveiliging plat dak
bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Vrijblijvend adviesgesprek op locatie

VTD heeft een uitgebreid en kwalitatief goed aanbod aan valbeveiliging bouw. Wacht niet en vraag nu een offerte aan!

Veiligheid bouw

Waarom is valbeveiliging bouw essentieel?

Werken op grote hoogte brengt de nodige risico’s met zich mee. Ieder jaar vallen volgens het CBS tientallen gewonden na een val in de bouw. Sommige gevallen houden er blijvend letsel aan over. Dat is natuurlijk niet iets wat u wilt. Het is daarom verstandig om adequate valbeveiliging bouw te installeren. Hierdoor vermindert u het risico op bedrijfsongevallen. Het is niet alleen een wettelijke verplichting van valbeveiliging bouwbesluit, maar ook een morele plicht naar uw werknemers. Valbeveiliging bouw verhoogt daarnaast ook de productiviteit en het vertrouwen van de werknemers. Kom meteen in actie!

Vraag hier uw offerte aan!
valbeveiliging bouw

Valbeveiliging dak bouwbesluit: een wettelijke noodzaak

Valbeveiliging bouw is wettelijk verplicht in Nederland. Dit wordt gereguleerd door valbeveiliging Bouwbesluit en de Arbowet, waarin staat dat valbeveiliging verplicht is bij werkzaamheden op de hoogte. Dit is opgesteld om ervoor te zorgen dat u een veilige werkomgeving creëert voor uw werknemers. De valbeveiliging dak bouwbesluit omvat specifieke eisen voor de installatie en het gebruik van allerlei soorten valbeveiligingssystemen. Denk hierbij aan hekwerken, veiligheidsharnassen, etc.

valbeveiliging bouw

Populaire valbeveiliging bouw

Meerdere mensen tegelijk opvangen? Dan is collectieve valbeveiliging bouw iets voor u. Deze valbeveiliging bestaat uit hekwerk, leuningen, lichtkoepel afscherming en vangnetten. U bent met deze valbeveiliging bouw er zeker van dat u niet valt. Wilt u ook veilig omhoog gaan? Dan is de gevellift ideaal. Deze lift is erg populair om mensen en materiaal naar boven te brengen en een soort van valbeveiliging bouw.

Heeft u slechts één werknemer per project nodig? Neem dan gerust eens een kijkje bij de individuele valbeveiliging bouw. Deze valbeveiliging omvat alles van harnassen en lijnsystemen tot ankerpunten en putafdekkingen. De individuele valbeveiliging bouw beschermt slechts één persoon tegen een val van hoogte.

valbeveiliging bouw

Gratis advies voor valbeveiliging bouw

Elk dak is anders en vereist advies op maat. Bij VDT staan er altijd experts voor u klaar om de situatie te beoordelen en een oplossing te ontwerpen. Wanneer u een aanvraag doet, nemen we binnen 24 uur contact op. In het gesprek wordt er overlegd of dat we langs moeten komen, of dat we dit intern kunnen aanbieden. Hierna is het een kwestie van offerte op maat aanleveren, valbeveiliging bouw leveren, installeren en veilig werken. Ideaal toch?

Bij het gratis advies voor valbeveiliging bouw wordt er onder andere gekeken naar het type werk, de hoogte, de frequentie van werk op hoogte, etc. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij voor ieder project de perfecte oplossing. Daarnaast voldoet elke oplossing aan de valbeveiliging dak bouwbesluit.

valbeveiliging bouw

Installeren van valbeveiliging bouw

De installatie wordt gedaan, zoals eerder gezegd, door een team van door ons samengestelde professionals. Deze ervaren professionals zorgen voor een snelle en efficiënte installatie, zonder daarbij in de weg te lopen bij de werkzaamheden van uw werknemers. Zo zorgen we bij VDT ervoor dat niet alleen wij maar ook u ongestoord kan werken. Na de installatie is het niet direct afgelopen met het contact. VDT biedt uitgebreide onderhouds- en inspectiediensten om ervoor te zorgen dat uw valbeveiliging bouw in perfecte conditie blijft. Zo voorkomen we niet alleen dat er morgen gewonden vallen, maar we denken ook aan de verdere toekomst.

Hoe gaan we te werk?

1. Aanvraag

Zodra de aanvraag bij ons binnen komt, pakt de binnendienst deze bij ons op en nemen we binnen 24 uur op de gewenste manier contact met u op.

2. Advies

Tijdens het gesprek bepalen we samen of er een opname op locatie moet komen of dat we dit intern kunnen aanbieden.

3. Offerte

Binnen een week wordt er een offerte op maat aangeleverd.

4. Levering & installatie

Bij goedkeuring en maken we in overleg een tijdsplanning voor alle werkzaamheden. Wij zorgen voor de levering en plaatsing van de producten bij u op locatie.

5. Oplevering

Als alles geleverd en geïnstalleerd is kunt u veilig aan de slag met uw project op hoogte.

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010
Bel direct: 0312 387 010
  • Gratis advies op locatie
  • 24/7 storingsdienst beschikbaar
  • 10 jaar garantie met ons onderhoudscontract
  • Een van de uitgebreidste assortimenten van Nederland
  • Oplevering gemiddeld binnen 4 weken
ormin_logo
sewrvatius_logo
skylift_logo

Producten die zorgen voor een goede valbeveiliging

Bas Mol Salesmanager Benelux