Ladderbeugel

Wanneer u werkt op hoogte is veiligheid erg belangrijk. Een stevige en stabiele ladder is daarvoor een must. Dit is echter niet altijd vanzelfsprekend in de praktijk. Een ladderbeugel is voor een instabiele ladder de perfecte oplossing. De beugel zorgt dat uw ladder niet alle kanten op schuift en netjes op zijn plek blijft staan. VTD heeft ladderbeugels van hoge kwaliteit die veiligheid van u en uw werknemers garanderen. Waarom u voor ladderbeugels van VTD moet kiezen?

 • Toepasbaar op verschillende ladders
 • Hoogwaardige, betrouwbare kwaliteit
 • Ideaal alternatief voor een vaste ladder
gevelladder 7
Tot welke hoogte mag je op een ladder werken gevelladder
Gratis advies op locatie
24/7 storingsdienst beschikbaar
10 jaar garantie met ons onderhoudscontract

Hoe gaan we te werk?

1. Aanvraag

Zodra de aanvraag bij ons binnen komt, pakt de binnendienst deze bij ons op en nemen we binnen 24 uur op de gewenste manier contact met u op.

2. Advies

Tijdens het gesprek bepalen we samen of er een opname op locatie moet komen of dat we dit intern kunnen aanbieden.

3. Offerte

Binnen een week wordt er een offerte op maat aangeleverd.

4. Levering & installatie

Bij goedkeuring en maken we in overleg een tijdsplanning voor alle werkzaamheden. Wij zorgen voor de levering en plaatsing van de producten bij u op locatie.

5. Oplevering

Als alles geleverd en geïnstalleerd is kunt u veilig aan de slag met uw project op hoogte.

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010
Offerte aanvragen
 • Gratis advies op locatie
 • 24/7 storingsdienst beschikbaar
 • 10 jaar garantie met ons onderhoudscontract
 • Een van de uitgebreidste assortimenten van Nederland
 • Oplevering gemiddeld binnen 4 weken
ormin_logo
sewrvatius_logo
skylift_logo
Kooiladder 5

Voordelen ladderbeugel

Een ladderbeugel biedt allerlei voordelen die het werken op hoogte veiliger en efficiënter maken. Dit zijn voordelen zoals het verbeteren van stabiliteit en veiligheid, een kleinere kans op ongelukken, het verhogen van de efficiëntie van uw werkzaamheden, het voorkomen van beschadigingen van muren en gevels en tot slot het verminderen van de slijtage van de ladder. Eén voor één worden de voordelen hieronder kort toegelicht:

 • Verbeterde stabiliteit en veiligheid: Het grootste voordeel van een ladderbeugel is het voorkomen van wiebelen en schuiven van de ladder. Alle voordelen hieronder worden mogelijk gemaakt door dit voordeel van de ladderbeugel.
 • Kleinere kans op ongelukken: Een stabiele ladder vermindert de kans op vallen en letsel.
 • Efficiënter werken: Wanneer uw werknemers onbezorgd de ladder kunnen gebruiken, zullen ze minder stress ervaren en efficiënter de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Ideaal toch?
 • Minder beschadigingen aan de ladder zelf: Ook de ladder zelf zal een stuk langer gebruikt kunnen worden, doordat het niet meer tegen de muren aan schuurt. Een ladderbeugel is dan ook een duurzame oplossing.
 • Minder beschadigingen aan de muren: Een bewegende ladder kan tegen gevels of muren aan stoten of schuren. Dit zorgt voor beschadigingen, wat een extra kostenpost is die u als aannemer niet wilt hebben. Een ladderbeugel is een kleine investering met vele voordelen voor uw projecten.
Bel direct: 032 - 1387010
Ladderbeugel

Ladderbeugels in allerlei soorten en maten

De ladderbeugels van VTD zijn in diverse soorten beschikbaar. Elke heeft zo zijn specifieke kenmerken en toepassingen zoals verstelbaarheid, extra brede beugels voor meer stabiliteit en speciale coatings voor extra duurzaamheid. Bij het kiezen van de juiste ladderbeugel moet er overwogen worden in welke omgeving een ladderbeugel gebruikt gaat worden, moet er gelet worden of de beugel aansluit bij het type ladder en moet er gekeken worden naar de materiaalkeuze en bouwkwaliteit voor maximale duurzaamheid en veiligheid. Een ladderbeugel gemaakt van roestvrij staal of versterkte kunststof zorgen voor een langere levensduur en betrouwbare prestaties van de ladderbeugel.

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Ladderbeugels voor uw ladders?

Heeft u interesse in ladderbeugels voor uw ladders, maar wilt u eerst professioneel advies? Wij helpen u graag verder! Neem vandaag nog contact op met een van onze valbeveiligingsexperts.

Ladder beugel

Typen ladderbeugels van VTD

VTD biedt een breed scala aan ladderbeugels. Deze zijn stuk voor stuk ontworpen om aan diverse behoeften en toepassingen te voldoen. Onze ladderbeugels garanderen veiligheid en stabiliteit van uw ladder, voor welk werkzaamheden dan ook. De typen ladderbeugels die VTD aanbiedt worden naar uw wensen afgesteld zodat u ze voor elk project kan gebruiken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag direct een offerte aan en kom erachter wat de mogelijkheden zijn voor uw project.

Ladderbeugel

Alle maten ladderbeugels van VTD

De ladderbeugels van VTD zijn verkrijgbaar in diverse maten, geschikt voor verschillende soorten en maten ladders. Dit zorgt ervoor dat u altijd een ladderbeugel vindt die perfect bij uw ladder past, zodat de stabiliteit en veiligheid kan worden gegarandeerd. Om de juiste maat ladderbeugel te kiezen, is het verstandig van tevoren uw ladder op te meten. Zo kunt u gemakkelijk een ladderbeugel kiezen die perfect aansluit bij uw ladder. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Veel van onze ladderbeugels zijn verstelbaar, wat extra flexibiliteit biedt en ervoor zorgt dat ze aan verschillende laddermaten kunnen worden aangepast. Benieuwd of er ook ladderbeugels zijn die voldoen aan uw specifieke maten? Kom in contact met VTD en ontdek de mogelijkheden!

Bel direct: 032 - 1387010
Rope access 2

 Waarom VTD? 

Met VTD kiest u voor een professionele en betrouwbare partner. Wij staan altijd voor u klaar en geven u graag advies. Samen zoeken we naar de beste oplossing. 

 • Professionals opgeleid volgens de nieuwste normen 
 • Gratis advies op locatie
 • 10 jaar garantie met onderhoudscontract 
 • Gespecialiseerd in producten op maat
 • Monteurs door heel Nederland waardoor we snel ter plaatse zijn
bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Direct persoonlijk contact met VTD.

VTD Nederland is gespecialiseerd in de levering, inspecteren, opnemen en het installeren van valbeveiliging. Wij richten werkplekken op hoogte in.