MODULAIRE VRIJSTAANDE DAKRANDBEVEILIGING

MODULAIRE VRIJSTAANDE DAKRANDBEVEILIGING

KeeGuard

Als er werkzaamheden op hoogte uitgevoerd dienen te worden, vereisen de voorschriften voor werken op hoogte dat collectieve maatregelen zoals randbeveiliging worden overwogen om een veilige werkomgeving te bieden en het risico van een val tot een minimum te beperken.

Het KeeGuard® collectief beschermingsprogramma omvat standaard verticale, hellende, afgeronde en inklapbare systemen en is ontworpen om permanente randbeveiliging te bieden voor daken waar regelmatige toegang vereist is.

KeeGuard® biedt een vrijstaande oplossing die niet in de structuur of het membraan van het dak hoeft te worden bevestigd en geschikt is voor installatie op vrijwel elk plat dak tot een helling van 10°.

Wanneer esthetiek een probleem is, biedt KeeGuard® Foldshield een meer discreet systeem. Het systeem kan op zijn plaats worden getild om collectieve bescherming te bieden tijdens het werk en vervolgens teruggevouwen worden wanneer u klaar bent.

Het KeeGuard-assortiment is volledig getest en voldoet aan of overtreft de huidige veiligheidseisen op het dak, waaronder EN13374 klasse A en EN ISO 14122:3.

Het modulaire ontwerp heeft de unieke Kee Klamp® open stijl fittingen die een snelle installatie van de horizontale rails en 100% gerecycleerde PVC-contragewichten mogelijk maken. Op locatie is lassen, branden of boren niet nodig, wat een snelle en eenvoudige installatie mogelijk maakt.

KeeGuard® kan eenvoudig op verschillende locaties worden toegevoegd of gedemonteerd en opnieuw worden gemonteerd als dat nodig is.

Eigenschappen & voordelen

  • vrij opgelegd en modulair hekwerk
  • veiligheid conform 'Arbobesluit 3.16 werken op hoogte'
  • corrosiebestendige oppervlakken
  • omvat standaard verticale, hellende, afgeronde en inklapbare systemin
  • diverse uitvoeringen conform NEN-EN 13374 of NEN-EN ISO 14122

Neem contact op met onze adviseur:
0321-387010

+31 (0) 321 - 387 010