Kee Walk

Een Kee Walk is een duidelijke en veilige afgebakende route waarop werknemers veilig kunnen lopen. Deze antislip loopbrug is een ideale oplossing voor werkzaamheden op daken. Daarnaast beschermt de Kee Walk het dak tegen onnodige schade. U moet kiezen voor de Kee Walk van VTD omdat:

  • Flexibel ontwerp: Kee Walk is aanpasbaar en op maat te maken specifiek voor uw dak.
  • Volledige bescherming: De Kee Walk valt te combineren met leuningen en andere valbeveiliging systemen voor de ultieme veiligheid.
  • Voldoen aan de normen: De Kee Walk van VTD voldoet aan de huidige industrienormen zoals EN 516 en EN 14122.
Kee Walk systeem
Veiligheid op hoogte Kee Walk Kee Walk antislip
Gratis advies op locatie
24/7 storingsdienst beschikbaar
10 jaar garantie met ons onderhoudscontract
ormin_logo
sewrvatius_logo
skylift_logo
Antislip loopvlak

Wat is een Kee Walk?

Een Kee Walk is een systeem voor veilige toegang en lopen op daken. Het systeem is gemaakt van duurzame materialen voor langdurig gebruik en is geschikt voor verschillende soorten daken en omgevingen. Kee Walk biedt een veilige en duidelijk gemarkeerde route op daken, beschermt tegen valincidenten en voorkomt dakschade. Dit maakt de Kee Walk erg handig voor uw projecten waarbij de veiligheid van uw werknemers centraal staat, terwijl het ook het dakoppervlak wordt beschermd tegen onnodige schade door voetverkeer.

Kee Walk zonder leuning

Waarom heeft u een Kee Walk nodig?

Een Kee Walk is het perfecte systeem om valincidenten te voorkomen en de veiligheid op de werkplek te verhogen. Doordat het systeem het aantal risico’s vermindert, wordt er een veilige werkomgeving gecreëerd. Een andere reden waarom u een Kee Walk nodig heeft, is de regelgeving. Kee Walk voldoet aan de wettelijke voorschriften voor werkplekveiligheid, waardoor u als aannemer altijd aan de regelgeving voldoet. Bovendien wordt het dak beschermd tegen schade door voetverkeer, wat de levensduur van uw dak verlengt en onderhoudskosten vermindert.

Offerte aanvragen
Kee Walk daktoegang

Belangrijkste kenmerken

Kenmerkend voor het loopbrugsysteem van VTD is de weerbestendige, hoog kwalitatieve materialen die zorgen voor duurzaamheid en een langdurig gebruik. Daarnaast wordt het ontwerp van de Kee Walk altijd op maat gemaakt en is eenvoudige montage mogelijk. Hierdoor is het installatieproces zo gepiept. Dat is ideaal zodat u snel kan beginnen met uw project. Verder is het systeem aanpasbaar en geschikt voor verschillende daktypes en -hoeken. Deze flexibiliteit maakt ultieme veiligheid voor alle soorten daken mogelijk. Tot slot is de Kee Walk eenvoudig te combineren met andere soorten valbeveiliging.

Kee Walk veiligheid

Hoe wordt een Kee Walk geïnstalleerd?

Het installeren van een Kee Walk is zelf te specificeren en te installeren door gemakkelijk onze instructies op te volgen. Komt u er niet uit? Dan staat VTD altijd voor u klaar! We bieden volledige ontwerp- en installatieservices, inclusief een volledig onderzoek ter plaatse. Ook kunnen we uitgebreide werktekeningen maken om u te helpen het eindresultaat te visualiseren. Met onze schets van het project kunt u erop vertrouwen dat uw project professioneel gespecifieerd is. Daarnaast worden alle veiligheidskwesties en normen naar uw wensen en tevredenheid behandeld. Wacht niet en kom in contact voor alle mogelijkheden.

Looppad voor dak

De hoogste normen voor veiligheid boven de grond

De Kee Walk voldoet aan de hoogste normen voor veiligheid boven de grond zoals de EN 516 en de EN 14122. Door te voldoen aan deze normen, wordt maximale bescherming tegen valincidenten geboden. Hiermee garandeert u de veiligheid van uw werknemers en creëert u een betrouwbaar imago voor klanten. Met Kee Walk kunt u erop vertrouwen dat uw werkplek aan alle relevante veiligheidsvoorschriften voldoet.

Kee Walk trap

Kee Walk toepassingen

De Kee Walk van VTD is geschikt voor verschillende typen daken waaronder vlakke, hellende en gebogen daken. Daarnaast kan de Kee Walk gebruikt worden voor projecten in verschillende sectoren zoals de industrie, bouw en onderhoud. Door de veelzijdigheid van de oplossing is veiligheid altijd een garantie. Benieuwd of de Kee Walk ook geschikt is voor uw project? Kom dan in contact met de deskundige experts van VTD!

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in de Kee Walk, maar wilt u eerst professioneel advies? Wij helpen u graag verder! Neem vandaag nog contact op met een van onze valbeveiligingsexperts.

Kee Walk duurzaam

Kee Walk van VTD – getest en gecertificeerd

De Kee Walk van VTD is grondig getest en gecertificeerd om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Het systeem heeft verschillende strenge tests doorstaan en heeft daarbij belangrijke certificeringen verkregen, wat de betrouwbaarheid en effectiviteit ervan bevestigt. Dit laat nog maar eens merken dat VTD kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft zitten. U kunt hierdoor volledig vertrouwen op een product dat zowel duurzaam als veilig is voor het gebruik op daken.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan valbeveiliging voor een plat dak worden geleverd?

Bij VTD zorgen wij voor een veilige werkplek op hoogte. Benieuwd hoe snel dit gerealiseerd kan worden op een plat dak? Neem dan gerust contact op met VTD.

Is valbeveiliging voor een plat dak geschikt voor meerdere personen?

De verschillende soorten valbeveiliging voor een plat dak zijn geschikt voor meerdere personen. Aan een kabelsysteem kunnen meerdere harnassen worden bevestigd en hekwerk kan bescherming bieden op een plat dak op permanentere basis.

Welk type valbeveiliging voor een plat dak is het meest geschikt?

De keuze in valbeveiliging voor een plat dak hangt af van het soort dak, de hoogte waarop wordt gewerkt en de frequentie waarop er werkzaamheden plaatsvinden op het dak. VTD kan u helpen met het kiezen van de juiste valbeveiliging voor een plat dak.

Wat is de levensduur van dakbeveiliging?

Dakbeveiliging uit metaal of RVS is in principe onbeperkt houdbaar. Bandmateriaal zoals het wordt gebruikt voor een valharnas is gemiddeld na 10 jaar aan vervanging toe. Een jaarlijkse keuring is sowieso nodig om na te kijken of uw valbeveiliging moet worden vervangen.

In welke situaties is valbeveiliging verplicht?

Valbeveiliging is verplicht bij werkzaamheden boven de 2,5 meter. Mocht u bijv. een airco installatie, zonnepanelen of warmtepomp op het dak hebben moet hier onderhoud aan gepleegd worden.
Op dit moment verschaft u een werkplek en dient de persoon zijn werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren.

Hoe gaan we te werk?

1. Aanvraag

Zodra de aanvraag bij ons binnen komt, pakt de binnendienst deze bij ons op en nemen we binnen 24 uur op de gewenste manier contact met u op.

2. Advies

Tijdens het gesprek bepalen we samen of er een opname op locatie moet komen of dat we dit intern kunnen aanbieden.

3. Offerte

Binnen een week wordt er een offerte op maat aangeleverd.

4. Levering & installatie

Bij goedkeuring en maken we in overleg een tijdsplanning voor alle werkzaamheden. Wij zorgen voor de levering en plaatsing van de producten bij u op locatie.

5. Oplevering

Als alles geleverd en geïnstalleerd is kunt u veilig aan de slag met uw project op hoogte.

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010
Offerte aanvragen
  • Gratis advies op locatie
  • 24/7 storingsdienst beschikbaar
  • 10 jaar garantie met ons onderhoudscontract
  • Een van de uitgebreidste assortimenten van Nederland
  • Oplevering gemiddeld binnen 4 weken
bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Direct persoonlijk contact met VTD.

VTD Nederland is gespecialiseerd in de levering, inspecteren, opnemen en het installeren van valbeveiliging. Wij richten werkplekken op hoogte in.