Antislip, vlak wandeloppervlak

Antislip, vlak wandeloppervlak

Kee Walk

Modulair dakvoetpad systeem

Het werken op daken kan gevaarlijk zijn, vooral in natte of winterse omstandigheden. Kee Walk® biedt een antislip, vlak wandeloppervlak voor iedereen die toegang tot een dak nodig heeft, evenals een demarcatielijn die het dakoppervlak beschermt tegen onnodig voetverkeer en mogelijke schade.

Kee Walk® is ontworpen voor gebruik op platte en hellende daken en omvat stapopties om toegang te creëren voor vrijwel elke dakconstructie van 0 tot 35 °.

Het looppadsysteem kan vrijstaand gebruikt worden of worden bevestigd aan de dakbedekkingn en is ontworpen met open treden zodat water gemakkelijk weg kan lopen.
Elk loopvlak is vervaardigd van hoogwaardig, met glasvezel versterkt, nylon en beschikt over verbeterde slipweerstand voor ongunstige weersomstandigheden.
Het modulaire ontwerp van Kee Walk maakt gebruik van standaard voorgemonteerde lengtes en standaard traptreden, waardoor het eenvoudig en kosteneffectief te installeren is.

Kee Walk® voldoet aan de vereisten van EN 516: geprefabriceerde accessoires voor dakbedekking - installaties voor toegang tot het dak - voetpaden en treden

Eigenschappen & voordelen

  • Voorkomt dat het dakoppervlak wordt beschadigd
  • Zorgt voor een duidelijke afbakening op het dak
  • Flexibel modulair dakloopsysteem voor daken van 0 tot 35 graden
  • Nylon loopvlakken met verbeterde slipweerstand voor een veilige voet
  • Snel en eenvoudig te monteren


Neem contact op met onze adviseur:
0321-387010

+31 (0) 321 - 387 010