Veiligheidsankers

Veiligheidsankers

Kee i-bolt

De Kee i-bolt-serie bestaat uit 2 Type A-veiligheidsankers, Ringanka® en Keyanka® die valbeveiliging bieden voor mensen die buiten werkzaamheden uitvoeren, zoals het reinigen van ramen en gevels of andere onderhoudswerkzaamheden.

Ringanka® is een vaste oogbout verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen, voor bevestiging in de muur. De oogbout kan in verschillende materialen worden bevestigd, waaronder steen, beton, metselwerk en staal. Hij dient als vast ankerpunt waaraan gebruikers een vallijn en veiligheidsharnas kunnen bevestigen en waarmee veilige toegang en persoonlijke bescherming gegarandeerd zijn. Ringanka®-oogbouten zijn beschikbaar in gepolijst roestvrij staal, verzinkt of geplastificeerd zodat ze fraai wegvallen in het gebouw. De oogbouten worden geleverd met gekartelde inzetstukken en harscapsules voor eenvoudige installatie en verwijdering voor periodieke inspectie.

Keyanka® is een verwijderbare veiligheidsoogbout.  De ankerbus zit permanent in de muur en wordt discreet afgedekt met een witte kunststof afdekking. Deze kan worden verwijderd om de speciale ‘sleuteltype’ oogbout te bevestigen. Een eenvoudige sleutelbeweging activeert de veervergrendeling en zorgt voor een stevige en veilige bevestiging.

Eigenschappen & voordelen

  • Oogbouten klasse A1, CE goedgekeurd volgens de PBM-richtlijn
  • Geschikt voor gebruik in verschillende materialen
  • Veilige toegang voor gebruikers
  • Optionele verwijderbare oogbout


Neem vandaag nog contact op met een adviseur:
0321-387010

+31 (0) 321 - 387 010