KeeGuard Premium hekwerksystemen zonder contragewichten

KeeGuard Premium hekwerksystemen zonder contragewichten

KeeGuard Premium staat voor een nieuwe en innovatieve norm op het gebied van vrijstaande, niet- penetrerende dakrelingsystemen.

 De unieke gewichten zorgen dat contragewichten overbodig zijn. Alleen bij open systemen moeten de beide eindvelden in een hoek worden opgesteld.KeeGuard Premium is zowel geschikt voor een permanente als tijdelijke inzet op daken met een maximale hellingsgraad van 10 graden.

 De uit gerecycled pvc gemaakte gewichten bestaan uit twee delen die aan elkaar kunnen worden geschroefd.Zo kunnen ze afzonderlijk door één persoon worden getransporteerd, of aan elkaar geschroefd door twee personen.Het geïntegreerde handvat zorgt dat de gewichten eenvoudig te vervoeren zijn. KeeGuard Premium is dankzij de prefab palen en het gebruik van de bewezen KEE KLAMP buisverbinder snel en eenvoudig te monteren.

De KeeGuard Premium is zeer flexibel en toch net zo stabiel als een permanente reling. Het unieke ontwerp met de tweedelige gewichten maakt het mogelijk plinten eenvoudig te bevestigen. Gewoon in de hiervoor bestemde sleuf steken.

Kee Guard Premium kan ook samen met het standaard KEEGUARD-systeem worden gebruikt. Het is dus een veilige oplossing voor locaties waar de standaard KEEGUARD niet kan worden gebruikt vanwege zijn contragewichten.

KeeGuard Premium assortiment is volledig getest en voldoet aan of overtreft de huidige veiligheidseisen op het dak, waaronder EN13374

KeeGuard Premium hekwerksystemen zonder contragewichten

Eigenschappen & voordelen

  • collectieve valbeveiliging zonder contragewichten
  • ideaal voor daken waar te weinig ruimte is
  • geschikt voor daken met een dakhelling van maximaal 10°


Neem contact op met onze adviseur:
0321-387010

+31 (0) 321 - 387 010