Zelfsluitende veiligheidspoort

Zelfsluitende veiligheidspoort

Kee Gate

Kee Gate biedt een pasklare oplossing voor bestaande vaste structuren waar bescherming tegen openen vereist is. Met de U-boutverbinding kan de poort worden verbonden aan bestaande constructies.

Kee Gate is volledig aanpasbaar en kan openingen tot 1.8m beveiligen. Het verbinden van de Kee Gate met de ondersteunende constructie is eenvoudig zelf te doen, hij is te bevestigen aan zowel ronde als vierkante dragers met doorsnedes tussen 33,7 en 48,3mm.

De veiligheidspoorten bestaan uit hoogwaardige buizen die naadloos aansluiten bij de veiligheidssystemen van Kee Safety. Kee Gate kan eenvoudig worden bevestigd op alle varianten van de Kee Klamp & Kee Guard systemen. Daarnaast kunnen ze gemonteerd worden op toegangsvoorzieningen zoals ladders, trappen en mobiele of vaste platformen.

Kee Gate is een zelfsluitende veiligheidspoort die voldoet aan de veiligheidsnormen NEN EN ISO 14122:2016 en NEN EN 13374:2013 Kee Gate is een complete serie zelfsluitende veiligheidspoorten speciaal ontworpen voor permanente beveiliging en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Kee Gate kan worden gebruikt voor de permanente beveiliging van openingen, toegangspunten van ladders/trappen, dakluiken en gebieden die verboden zijn voor onbevoegden of waar regelmatig toegang voor onderhoud en inspectie is vereist. De poort is zo ontworpen dat deze altijd te verbinden is met de bestaande vaste constructies waar beveiliging van een opening nodig is.

zelfsluitende veiligheidspoort

Eigenschappen & voordelen

  • Geveerde scharnier, sluit automatisch achter gebruiker
  • Beschikbaar in enkel, dubbel, en volle hoogte
  • Beproefde duurzaamheid en probleemloze bediening
  • Snel en eenvoudig te monteren
  • Verzinkt staal of gepoedercoat in signaalgeel
  • Retrofit in bestaande structuren
  • Voldoet aan EN 13374 klasse A en EN 14122-3

Neem contact op met onze adviseur:
0321-387010

+31 (0) 321 - 387 010