Vrijstaande valbeveiliging voor lichtkoepels

Vrijstaande valbeveiliging voor lichtkoepels

Kee Dome

Kee Dome® is de vrijstaande, collectieve valbeveiliging voor gebruik bij alle lichtkoepels met een afmeting van maximaal 2 x 2 m. Het modulaire systeem zorgt ervoor dat onderhouds- en servicepersoneel zonder risico's platte daken kan betreden – zonder gevaar bij vallen of struikelen!  Kee Dome Mini is standaard geschikt voor de kleinere lichtkoepels met een afmeting van 1,2 x 1,2 meter.

De Kee Dome® valbeveiliging wordt aangeboden als kant-en-klare set voor een snelle en eenvoudige opbouw. Deze bestaat uit verticale palen, leuningen, acht 90° hoekverbindingen en vier speciale voeten van gerecycled pvc met klemringen. Na het op maat maken van de stalen buizen wordt de Kee Dome® valbeveiliging met hoekverbindingen in positie gebracht. De instelbare klemringen dienen voor het veilig fixeren van de voeten op de hoeken van de lichtkoepel. Het is een vrijstaand totaalsysteem. Montage is mogelijk zonder beschadiging van de dakbedekking.

Hoewel het nieuwe Kee Dome®-systeem als permanente oplossing is ontwikkeld, is het volledig flexibel. Het kan naar behoefte worden gedemonteerd en ergens anders opnieuw worden gemonteerd.

De Kee Dome® valbeveiliging is bestand tegen een maximale horizontale last van 300 N/m en voldoet zodoende aan de eisen van NEN EN ISO 14122-3. Het systeem is geschikt voor alle dakoppervlakken met een maximale helling van 3°.

Kee Dome Vrijstaande valbeveiliging voor lichtkoepels

Eigenschappen & voordelen

  • modulair systeem voor gebruik bij alle lichtkoepels met een afmeting van maximaal 2x2 meter.
  • snel en eenvoudig op te bouwen
  • geschikt voor alle dakoppervlakken met een maximale helling van 3 graden
  • conform EN: 13374 en EN: 14122
  • eenvoudige installatie
  • 100% recyclebaar

Vrijblijvend advies over Kee Dome:
0321-387010

+31 (0) 321 - 387 010