Zelfsluitende Poort | Veiligheidspoort

Veiligheidspoorten van VTD vormen een cruciale schakel in de keten van werkplekveiligheid, speciaal ontworpen om ongeautoriseerde toegang te voorkomen en de veiligheid op hoogte te garanderen. Onze poorten zijn een betrouwbare barrière tegen valgevaren, waarbij duurzaamheid en gebruiksgemak vooropstaan. Kies voor VTD veiligheidspoorten en zorg voor een veilige en gecontroleerde werkomgeving.

  • Geschikt voor daken en industriële doorgangen van alle types en afmetingen tot 1,8m breed.
  • De poorten zijn beschikbaar in enkele, dubbele en volle hoogte. Eenvoudig ter plekke op maat te maken.
  • Sluit automatisch achter de gebruiker waardoor het risico op menselijke fouten wordt voorkomen.
Zelfsluitende poort
Poort zelf dicht Industriële veiligheidspoort
Gratis advies op locatie
24/7 storingsdienst beschikbaar
10 jaar garantie met ons onderhoudscontract

Hoe gaan we te werk?

1. Aanvraag

Zodra de aanvraag bij ons binnen komt, pakt de binnendienst deze bij ons op en nemen we binnen 24 uur op de gewenste manier contact met u op.

2. Advies

Tijdens het gesprek bepalen we samen of er een opname op locatie moet komen of dat we dit intern kunnen aanbieden.

3. Offerte

Binnen een week wordt er een offerte op maat aangeleverd.

4. Levering & installatie

Bij goedkeuring en maken we in overleg een tijdsplanning voor alle werkzaamheden. Wij zorgen voor de levering en plaatsing van de producten bij u op locatie.

5. Oplevering

Als alles geleverd en geïnstalleerd is kunt u veilig aan de slag met uw project op hoogte.

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010
Offerte aanvragen
  • Gratis advies op locatie
  • 24/7 storingsdienst beschikbaar
  • 10 jaar garantie met ons onderhoudscontract
  • Een van de uitgebreidste assortimenten van Nederland
  • Oplevering gemiddeld binnen 4 weken
ormin_logo
sewrvatius_logo
skylift_logo
Poort dak

Een maat voor alles.

Een veiliger, beter alternatief dan kettingen, balken en schuifstukken. Kee Gate aanpasbare, zelfsluitende veiligheidspoorten zijn geschikt voor de meeste daken en industriële toepassingen. Van toegangspunten van ladders en trappen, loopbruggen en dakluiken tot aan openingen voor industriële machines en afgeschermde gebieden.

De serie omvat hekken op enkele en volledige hoogte voor openingen van maximaal 1m breed en dubbele poorten voor openingen tot 1,8m breed. Alle poorten zijn beschikbaar in verzinkt staal of met een gele poedercoating afwerking.

veiligheidspoort

Hogere normen dan de norm.

De Kee Gate veiligheidspoorten staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid, die niet alleen voldoen aan de vastgestelde veiligheidsnormen, maar deze in veel gevallen zelfs overtreffen. Een van de opmerkelijkste prestaties is de naleving van de strenge NEN EN 14122-3:2016 Norm.

Deze norm specificeert eisen voor veilige toegang tot werkplekken op hoogte, inclusief de middelen om te klimmen en te dalen, evenals de bescherming tegen vallen van een hoogte. Kee Gate’s toewijding aan overtreffende veiligheidsmaatregelen zorgt ervoor dat hun poorten een superieure bescherming bieden, wat hen een voorkeurskeuze maakt voor bedrijven die de veiligheid van hun werknemers serieus nemen. Door deze normen niet alleen te ontmoeten maar ook te overtreffen, benadrukt Kee Gate zijn commitment aan het bieden van de hoogste veiligheidsstandaarden in de industrie.

Alle soorten toegangsverzieningen van VTD

valbeveiliging plat dak-6
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Direct persoonlijk contact met VTD.

VTD Nederland is gespecialiseerd in de levering, inspecteren, opnemen en het installeren van valbeveiliging. Wij richten werkplekken op hoogte in.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welk type valbeveiliging ik nodig heb?

Voor meer informatie over de type valbeveiliging kunt u gerust contact opnemen met VTD, wij kunnen u telefonisch en op locatie adviseren.

Aan welke normeringen moet ik als bedrijf aan voldoen?

Als VTD Nederland BV voldoen wij aan de ISO9001 en hebben volledige VCA met een speciale scope op de valbeveiliging.

Wat kan ik doen om het werken op hoogte veiliger te maken?

De eerste vraag zal zijn of er geen andere oplossingen zijn om op het dak te moeten werken. Hierna gaan we kijken naar de frequentie waarop het dak betreden gaat worden. Hierop zal een advies volgen waardoor er veilig gewerkt kan worden.

In welke situaties is valbeveiliging verplicht?

Valbeveiliging is verplicht bij werkzaamheden boven de 2,5 meter. Mocht u bijv. een airco installatie, zonnepanelen of warmtepomp op het dak hebben moet hier onderhoud aan gepleegd worden.
Op dit moment verschaft u een werkplek en dient de persoon zijn werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren.

Wat is het verschil tussen individuele en collectieve valbeveiliging?

Het verschil tussen collectieve en individuele zit hem eigenlijk al in de naam. Collectieve valbeveiliging is geschikt voor meerdere personen, denk aan bijvoorbeeld hekwerken. Hier zijn geen persoonlijke beschermingsmiddelen nodig, zoals een verstelbare leeflijn en harnas. Bij individuele/persoonlijke valbeveiliging is de persoon zelf beveiligd. Denk aan een RVS-kabelsysteem of losse borgpunten. Bij individuele valbeveiliging zijn persoonlijke beschermingsmiddelen wel nodig.