Gevelliften

Uw gevellift optimaal onderhouden en voldoen aan de eisen?

  • Lage onderhoudskosten dankzij complete service
  • Geen omkijken naar installatie of onderhoud
  • Getest op veiligheid voor optimaal gebruik
vtd-nederland-_0012s_0006_Home Main
vtd-nederland_0007s_0001_onderhoud
Gratis advies op locatie
24/7 storingsdienst beschikbaar
10 jaar garantie met ons onderhoudscontract

Hoe gaan we te werk?

1. Aanvraag

Zodra de aanvraag bij ons binnen komt, pakt de binnendienst deze bij ons op en nemen we binnen 24 uur op de gewenste manier contact met u op.

2. Advies

Tijdens het gesprek bepalen we samen of er een opname op locatie moet komen of dat we dit intern kunnen aanbieden.

3. Offerte

Binnen een week wordt er een offerte op maat aangeleverd.

4. Levering & installatie

Bij goedkeuring en maken we in overleg een tijdsplanning voor alle werkzaamheden. Wij zorgen voor de levering en plaatsing van de producten bij u op locatie.

5. Oplevering

Als alles geleverd en geïnstalleerd is kunt u veilig aan de slag met uw project op hoogte.

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010
Offerte aanvragen
  • Gratis advies op locatie
  • 24/7 storingsdienst beschikbaar
  • 10 jaar garantie met ons onderhoudscontract
  • Een van de uitgebreidste assortimenten van Nederland
  • Oplevering gemiddeld binnen 4 weken

ormin_logo
sewrvatius_logo
skylift_logo

Complete service voor uw gevellift

Met ruim 25 jaar ervaring is VTD Nederland BV met recht een toonaangevende aanbieder van gevelliftdiensten te noemen. In dit zeer gespecialiseerde veld bieden wij u een complete dienst aan. Dit gaat van het verstrekken van professioneel advies over levering en installatie van de gevellift, tot onderhoud, testen en het uitvoeren van reparaties aan de gevelonderhoudsinstallatie. Een groot voordeel: u houdt de onderhoudskosten laag, door onze flexibele servicecontracten die op maat worden gemaakt voor uw bedrijf én budget.

gevelliften-vtd-nederland-1 (1)

Installatie gevellift

Wij voorzien u graag van advies over het moderniseren van een gevellift, op basis van onze 25 jaar ervaring in dit veld. Samen met u bepalen we wat de beste oplossing is voor uw gevelonderhoud, waarbij we rekening houden met uw budget en de gewenste technische functionaliteiten. En natuurlijk verliezen we hierbij een veilige dakinrichting niet uit het oog. Daarnaast zijn we volledig op de hoogte van de actuele wettelijke veiligheidseisen waaraan een gevelonderhoudsinstallatie moet voldoen. Met ons advies op zak maakt u een goed onderbouwde en veilige keus voor een gevellift.

gevelliften-vtd-nederland

Onderhoud

Een gevellift is een technische installatie die regelmatig onderhouden moet worden om zo de veiligheid te kunnen garanderen. Wij nemen u dit graag uit handen, wat voor soort gevellift u ook heeft. Iedere gevellift is namelijk anders. Daarom is er voor iedere lift weer andere technische kennis nodig en ander specialistisch onderhoud. Wij hebben dankzij onze jarenlange ervaring kennis op het gebied van alle volledige automatische en mechanische systemen van alle merken, types en afmetingen. Daardoor zijn wij in staat om professioneel onderhoud te verrichten aan alle gevelliftinstallaties, ook die van u. De frequentie van het onderhoud bepalen wij in overleg met u. Deze is onder andere afhankelijk van de mate van gebruik van de installatie, de (geografische) locatie en de complexheid van de gevelonderhoudsinstallatie.

Bel direct: 032 - 1387010
bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Advies over uw gevellift?

Heeft u advies over gevelliften nodig? Bijvoorbeeld of uw installatie nog voldoet aan de laatste veiligheidseisen, of over welke gevellift het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

looppaden-voor-daken-vtd-nederland-6

Testen

Regelmatig onderhoud en testen voorkomen problemen met uw gevelliftinstallatie en houden deze veilig en up-to-date. Onze deskundige monteurs spotten eventuele slijtage of tekenen van schade, waardoor er preventief actie kan worden ondernomen. Zo voorkomen we het ontstaan van serieuze problemen. Bovendien is het een goed moment om te checken of uw liftinstallatie nog voldoet aan de actuele, wettelijke veiligheidseisen.

Roof-walkway-with-guardrail

Reparaties

Door gepland onderhoud en het testen van de installatie is er een minimale kans op storingen. Toch kan er soms een reparatie aan uw gevellift nodig zijn, want het blijft een machine en die zijn nu eenmaal niet onfeilbaar. VTD verzorgt reparaties aan alle merken en soorten gevelliften. Bovendien staat ons storingsdienstteam 24/7 voor u klaar. Dat geeft een veilig gevoel!

gevelliften-vtd-nederland-1

Onze gevelliften

Gevelliften zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo heeft u keus uit een dakwageninstallatie, (mono)railsysteem of een gondelinstallatie. Wat voor soort of merk gevellift u ook kiest of heeft, wij kunnen het onderhoud voor u verzorgen. VTD doet dit in principe tweemaal per jaar: één keer per jaar een eenvoudige onderhoudsbeurt en één keer per jaar een uitgebreide. Daarnaast assisteren we bij de jaarlijkse keuring van uw installatie.

Bel direct: 032 - 1387010
keuren valbeveiliging

Normen gevelliften

Mede vanuit aansprakelijkheidsoogpunt is het belangrijk dat uw gevellift (minimaal) voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen. Veel van deze eisen hebben te maken met Arbowetgeving. Mensen moeten natuurlijk veilig kunnen werken in uw gevellift. Al onze gevelliftdiensten, van advies tot gepland onderhoud en van testen tot reparaties, voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen van Nederland én Europa.

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Direct persoonlijk contact met VTD.

VTD Nederland is gespecialiseerd in de levering, inspecteren, opnemen en het installeren van valbeveiliging. Wij richten werkplekken op hoogte in.

Veelgestelde vragen

Er zijn diverse producten die worden ingezet als valbeveiliging. Enkele voorbeelden zijn:

Hoe weet ik welk type valbeveiliging ik nodig heb?

Voor meer informatie over de type valbeveiliging kunt u gerust contact opnemen met VTD, wij kunnen u telefonisch en op locatie adviseren.

Aan welke normeringen moet ik als bedrijf aan voldoen?

Als VTD Nederland BV voldoen wij aan de ISO9001 en hebben volledige VCA met een speciale scope op de valbeveiliging.

Wat kan ik doen om het werken op hoogte veiliger te maken?

De eerste vraag zal zijn of er geen andere oplossingen zijn om op het dak te moeten werken. Hierna gaan we kijken naar de frequentie waarop het dak betreden gaat worden. Hierop zal een advies volgen waardoor er veilig gewerkt kan worden.

In welke situaties is valbeveiliging verplicht?

Valbeveiliging is verplicht bij werkzaamheden boven de 2,5 meter. Mocht u bijv. een airco installatie, zonnepanelen of warmtepomp op het dak hebben moet hier onderhoud aan gepleegd worden.
Op dit moment verschaft u een werkplek en dient de persoon zijn werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren.

Wat is het verschil tussen individuele en collectieve valbeveiliging?

Het verschil tussen collectieve en individuele zit hem eigenlijk al in de naam. Collectieve valbeveiliging is geschikt voor meerdere personen, denk aan bijvoorbeeld hekwerken. Hier zijn geen persoonlijke beschermingsmiddelen nodig, zoals een verstelbare leeflijn en harnas. Bij individuele/persoonlijke valbeveiliging is de persoon zelf beveiligd. Denk aan een RVS-kabelsysteem of losse borgpunten. Bij individuele valbeveiliging zijn persoonlijke beschermingsmiddelen wel nodig.