Gevelliften

Onderhoud, Keuren en Reparaties

Professionele technische ondersteuning van uw gevellift

VTD Nederland BV is een toonaangevende aanbieder van gevelliftdiensten met ruim 25 jaar ervaring in dit zeer gespecialiseerde veld. Wij bieden een volledige dienst van professioneel advies over de levering en installatie tot aan onderhoud, testen en reparaties. Onze flexibele servicecontracten houden de onderhoudskosten laag en kunnen precies worden aangepast aan uw bedrijf en het budget.

Onderhoud

Elke gevellift is anders en voor elke lift is dus ander specialistisch onderhoud en technische kennis nodig. Onze expertise omvat mechanische en volledig automatische systemen van alle types, merken en afmetingen.

Testen

Regelmatige testen zijn essentieel om uw liftsysteem veilig te houden en om aan de regelgeving te voldoen. Onze deskundige monteurs identificeren tekenen van schade of slijtage, zodat preventieve acties kunnen worden ondernomen voor er serieuze problemen ontstaan.

Reparaties

Gepland onderhoud en testen houden het risico op kritieke fouten minimaal. Echter, geen enkele machine is onfeilbaar. Ons storingsdienstteam staat 24/7 voor u klaar voor uw gemoedsrust.

Hogere normen dan de norm

Onze onderhouds-, keurings- en reparatiediensten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen zoals:

Stuur een bericht

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.