Dakrandbeveiliging

Bij werken op hoogte is veiligheid essentieel, gezien de ernstige risico’s van een val. VTD zet zich in voor topkwaliteit dakrandbeveiliging, om u en uw team optimaal te beschermen. Prioriteer veiligheid met VTD’s dakrandbeveiliging – uw garantie voor veilig werken op hoogte.

  • VTD gebruikt uitsluitend topmaterialen en geavanceerde technologieën voor onze dakrandbeveiliging, zodat u verzekerd bent van betrouwbare bescherming op cruciale momenten.
  • Met jaren van ervaring in de branche, zorgen onze experts voor zowel advies als installatie, zodat u altijd de beste dakrandbescherming heeft.
  • Uw veiligheid is onze missie. Daarom bieden we niet alleen de beste producten, maar staan we ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen.

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
dakrandbeveiliging
Dakrandbeveiliging Dakrandbeveiliging
bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze Dakrandbeveiliging

VTD heeft een uitgebreid en kwalitatief goed aanbod aan Dakrandbeveiliging. Bent u geïnteresseerd?

dakrandbeveiliging huren

Wat houdt dakrandbeveiliging in?

Uw veiligheid is essentieel bij werken op hoogte, en daar komt dakrandbeveiliging om de hoek kijken. Dakrandbeveiliging is uw eerste verdedigingslinie tegen valgevaar; een cruciaal systeem ontworpen om u en uw team te beschermen tegen potentieel gevaarlijke situaties op hoogte.

Er zijn diverse soorten dakrandbeveiliging beschikbaar:
● Permanente systemen: Deze vaste opstellingen worden permanent aan de rand van het dak gemonteerd.
● Tijdelijke systemen: Ideaal voor kortstondige projecten, deze systemen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd en verwijderd.
● Persoonlijke valbeveiliging: Denk hierbij aan harnassen en leeflijnen die individuele bescherming bieden.

Het belang van dakrandbeveiliging kan niet genoeg worden benadrukt. Elk jaar leiden ongelukken op hoogte tot ernstige verwondingen of zelfs overlijden. Met betrouwbare dakrandbeveiliging vermindert u dit risico aanzienlijk.

huren van dakrandbeveiliging

Waarom is dakrandbeveiliging nou nodig?

Werken op hoogtes brengt altijd uitdagingen met zich mee. Maar een van die uitdagingen zou nooit uw veiligheid mogen zijn. Hier duikt het belang van dakrandbeveiliging op.

Stelt u zich een moment voor waarop balans verloren gaat, een voet uitglijdt of een onverwacht obstakel in de weg staat. Zonder goede beveiliging kunnen deze kleine ongelukken grote, levensveranderende gevolgen hebben. De risico’s van het niet gebruiken van valbeveiliging zijn immers groot: ernstig letsel, langdurige arbeidsongeschiktheid of in het ergste geval een dodelijk ongeval.

Dakrandbeveiliging is niet alleen een investering in materialen en systemen, maar vooral een investering in mensen: in hun welzijn, hun families en hun toekomst. Zet de veiligheid van uzelf en uw team voorop met betrouwbare dakrandbeveiliging. Want elke val voorkomen, is een tragedie minder.

dakrandbeveiliging kopen bij VTD

Soorten dakrandbeveiliging

Daken zijn er in alle vormen en maten en dat geldt ook voor dakrandbeveiliging. Afhankelijk van uw behoeften en de specifieke uitdagingen van uw project, zijn er verschillende systemen beschikbaar die u de nodige veiligheid bieden.

● Permanente dakrandbeveiliging: Als een stevige wachter aan de rand, bieden deze vaste systemen een langdurige oplossing voor gebouwen waar regelmatig toegang tot het dak nodig is.
● Tijdelijke dakrandbeveiliging: Perfect voor kortlopende projecten. Deze systemen zijn ontworpen voor snelle installatie en demontage, zodat u de beveiliging hebt wanneer u die nodig heeft en deze gemakkelijk kunt verwijderen wanneer het werk gedaan is.
● Mobiele systemen: Voor de ultieme flexibiliteit. Deze soort dakrandbeveiliging kan naar behoefte worden verplaatst, ideaal voor situaties waar de risico’s variëren over het dakoppervlak.

Elke variant van dakrandbeveiliging zorgt ervoor dat u en uw team met vertrouwen kunnen werken, wetende dat u wordt beschermd tegen de gevaren van vallen. Kies het systeem dat het beste bij uw behoeften past en werk met de zekerheid dat veiligheid altijd voorop staat!

regels dakrandbeveiliging

Permanente dakrandbeveiliging

Wanneer u aan de rand van een dak staat, wilt u zekerheid. U wilt weten dat de bescherming die u heeft, altijd aanwezig en betrouwbaar is. Dat is precies waar permanente dakrandbeveiliging voor staat.

Permanente dakrandbeveiliging is, zoals de naam al doet vermoeden, een vaste installatie aan de rand van het dak. Deze vorm van beveiliging is ideaal voor gebouwen waar regelmatige toegang tot het dak vereist is, zoals bij onderhoudswerkzaamheden, inspecties of andere routinematige taken.
Maar wanneer moet u kiezen voor permanente dakrandbeveiliging in plaats van bijvoorbeeld tijdelijke dakrandbeveiliging?

● Frequente toegang: Als er vaak werkzaamheden op het dak worden uitgevoerd.
● Langetermijninvestering: U ziet de waarde van een eenmalige investering die blijvende bescherming biedt.
● Minder gedoe: Geen zorgen over installatie en demontage elke keer dat het dak toegankelijk moet zijn.

Met permanente dakrandbeveiliging investeert u in blijvende gemoedsrust.

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Permanente dakrandbeveiliging aanschaffen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

tijdelijke dakrandbeveiliging

Tijdelijke dakrandbeveiliging

Bij tijdelijke werkzaamheden op het dak is het essentieel om een beveiligingssysteem te hebben dat zowel flexibel als betrouwbaar is. Hier komt tijdelijke dakrandbeveiliging om de hoek kijken.
Tijdelijke dakrandbeveiliging is speciaal ontworpen voor korte termijn projecten. Of u nu renoveert, bouwt of inspecteert, dit systeem biedt bescherming zonder de noodzaak van een permanente installatie.

Waarom kiezen voor dit systeem?

● Projectduur: Ideaal voor projecten met een beperkte tijdsduur.
● Flexibiliteit: Gemakkelijk te verplaatsen en aan te passen aan veranderende behoeften.
● Geen vaste structuren: Voor situaties waar een blijvend systeem niet wenselijk is.

Met tijdelijke dakrandbeveiliging combineert u veiligheid met flexibiliteit, voor een zorgeloze werkervaring op elke hoogte.

Tijdelijke collectieve valbeveiliging

Neerklapbare dakrandbeveiliging

Een skyline zonder zichtbare beveiliging? Neerklapbare dakrandbeveiliging maakt dit mogelijk! Deze slimme beveiligingsoplossing is eenvoudigweg neer te klappen wanneer deze niet in gebruik is, waardoor het esthetisch uitzicht van uw gebouw behouden blijft. Kies voor neerklapbare dakrandbeveiliging wanneer u de veiligheid nodig heeft, maar ook de uitstraling van uw gebouw wilt behouden.

veiligheid op dakrand

Aluminium dakrandbeveiliging

Lichtgewicht, duurzaam en betrouwbaar – dat zijn de kernwoorden voor aluminium dakrandbeveiliging. Deze beveiligingsoptie is niet alleen gemakkelijk te installeren, maar voldoet ook aan de striktste dakrandbeveiliging regels. Kies voor aluminium wanneer u op zoek bent naar een langdurige, corrosiebestendige oplossing die zowel licht als sterk is.

dankrand veilig werken

Maatwerk dakrandbeveiliging

Elk gebouw is uniek, en soms vereist dat een unieke oplossing. Maatwerk dakrandbeveiliging wordt specifiek ontworpen volgens de specifieke behoeften en contouren van uw gebouw. Wanneer standaardoplossingen niet volstaan, biedt maatwerk dé perfecte pasvorm voor uw veiligheidsbehoeften.

Maar let op: er zijn enkele signalen die u moet vermijden. Als een keuringsinstantie terughoudend is om informatie te delen of onduidelijke communicatie hanteert, kan dat een waarschuwingssignaal zijn. Transparantie en heldere communicatie zijn essentieel tijdens het keuringsproces. Het geeft u inzicht in de procedures en verzekert u van de integriteit van het proces.

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Dakrandbeveiliging kopen?

VTD biedt een uitstekend aanbod van dakrandbeveiliging aan. Bent u geïnteresseerd?

veiligheid dakrand

De voordelen van de juiste dakrandbeveiliging

Het kiezen van de juiste dakrandbeveiliging is niet slechts een formele vereiste; het is een investering in veiligheid, efficiëntie en gemoedsrust.

Enkele van de overtuigende voordelen zijn:

● Universele bescherming: Met slechts één geïnstalleerde oplossing zijn álle personen op het dak beveiligd. Geen aparte systemen, geen gedoe.
● Maximale focus: Wanneer iedereen zich volkomen veilig voelt op het dak, kan de aandacht volledig naar het werk uitgaan. Dit verhoogt de productiviteit en kwaliteit.
● Kosteneffectiviteit: Hoewel er vooraf kosten zijn verbonden aan dakrandbeveiliging aanschaffen, is het een voordelige oplossing voor de lange termijn. Voorkom potentiële ongelukken en bijbehorende kosten.

Het belang van de juiste dakrandbeveiliging kan niet worden onderschat. Het zorgt niet alleen voor een veilige werkomgeving, maar ook voor gemoedsrust bij iedereen die betrokken is bij het project.

valpreventie dakrand

Regels dakrandbeveiliging

Algemene regels rondom valbeveiliging:

● Werk op hoogte is enkel toegestaan wanneer er passende voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.
● Collectieve valbeveiliging, zoals leuningen of hekwerken, krijgt de voorkeur boven individuele beschermingsmiddelen.
● Werkgevers dienen regelmatig inspecties te doen. Daarnaast moeten zij trainingen aanbieden om de veiligheid te waarborgen.

Regels specifiek gericht op dakrandbeveiliging:

● Dakrandbeveiliging moet stevig en duurzaam zijn, bestand tegen de omstandigheden waarin ze worden gebruikt.
● Ze moeten de gehele lengte van de dakrand bestrijken en voldoende hoog zijn om vallen te voorkomen.
● Periodieke inspecties van dakrandbeveiliging zijn verplicht om de integriteit te garanderen.

Het naleven van de dakrandbeveiliging regels is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een cruciale stap in het waarborgen van de veiligheid van iedereen op de werkplek. Door te voldoen aan de gestelde normen en richtlijnen, zorgt u voor een veilige en productieve werkomgeving.

Dakrandbeveiliging

Waarom VTD?

Het kiezen van de juiste partner voor uw dakrandbeveiliging is essentieel. Hier zijn drie onderscheidende voordelen van VTD:

● Ervaring & expertise: VTD heeft jarenlange ervaring in het veld en een bewezen trackrecord van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze experts zijn opgeleid om de beste oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elk project.
● Klantgerichte benadering: Bij VTD staat de klant centraal. Wij streven ernaar om elke klant een op maat gemaakte ervaring te bieden, waarbij we rekening houden met unieke eisen en budgetten. Uw tevredenheid is onze prioriteit.
● Innovatieve oplossingen: We zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste technologieën en methoden in dakrandbeveiliging. Dit betekent dat klanten van VTD altijd toegang hebben tot de meest geavanceerde en effectieve beveiligingssystemen op de markt

Gratis advies op locatie
24/7 storingsdienst beschikbaar
10 jaar garantie met ons onderhoudscontract

Hoe gaan we te werk?

1. Aanvraag

Zodra de aanvraag bij ons binnen komt, pakt de binnendienst deze bij ons op en nemen we binnen 24 uur op de gewenste manier contact met u op.

2. Advies

Tijdens het gesprek bepalen we samen of er een opname op locatie moet komen of dat we dit intern kunnen aanbieden.

3. Offerte

Binnen een week wordt er een offerte op maat aangeleverd.

4. Levering & installatie

Bij goedkeuring en maken we in overleg een tijdsplanning voor alle werkzaamheden. Wij zorgen voor de levering en plaatsing van de producten bij u op locatie.

5. Oplevering

Als alles geleverd en geïnstalleerd is kunt u veilig aan de slag met uw project op hoogte.

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010
Bel direct: 0312 387 010
  • Gratis advies op locatie
  • 24/7 storingsdienst beschikbaar
  • 10 jaar garantie met ons onderhoudscontract
  • Een van de uitgebreidste assortimenten van Nederland
  • Oplevering gemiddeld binnen 4 weken

ormin_logo
sewrvatius_logo
skylift_logo

Producten die zorgen voor een goede valbeveiliging

bas-mol-vtdn
Bas Mol Salesmanager Benelux
bmol@vtdn.nl
+31 (0) 321 – 387 010

Meer weten over valbeveiliging?

VTD Nederland is gespecialiseerd in de levering, inspecteren, opnemen en het installeren van valbeveiliging. Wij richten werkplekken op hoogte in.

Veelgestelde vragen

Zijn er meerdere soorten dakrandbeveiliging nodig voor een dak?

Bij VTD zorgen we ervoor dat met 1 systeem een volledige veilige werkplaats kan worden gecreëerd.

Hoeveel onderhoud komt er kijken bij permanente dakrandbeveiliging?

VTD verzorgd niet alleen de levering en installering, maar helpt ook bij de inspectie van de permanente dakrandbeveiliging.

Zit er een verschil in veiligheid tussen permanente en tijdelijke dakrandbeveiliging?

Het doel van VTD is veilige werkplekken bieden op hoogte. De tijdelijke dakrandbeveiliging biedt hierin niet minder veiligheid dan de permanente dakrandbeveiliging.