Borgpunten/Dakankers

Daar waar de situatie het toelaat zijn tal van PBM oplossingen te bedenken. Bijvoorbeeld d.m.v. ankerpunten en/of muurborgpunten op het dak conform de vereiste trekkrachten van de EN-NEN 795 garandeert VTD Nederland uw veiligheid op nagenoeg elke ondergrond. VTD-Nederland monteert o.a. op hout, staal, gasbeton, kanaalplaat, volle beton en sandwich panelen.

Met een PBM oplossing in de vorm van een kabelsysteem kunnen wij een stuk efficiëntie in uw werkplek creëren. Kostentechnisch kan dit voor grote daken en smalle daken interessant zijn. Door de overspanning van 12 meter tussen de dakborgpunten hoeven er minder losse ankers geplaatst te worden om de bereikbaarheid op het dak te optimaliseren. 

dakborgpunten

Al onze leveringen en installaties voldoen aan de actuele inrichtingseisen en worden opgeleverd met een technisch dossier!

VTD Nederland PBM voorzieningen

 

Collectief

Daar waar bron aanpak niet mogelijk is is een collectieve voorziening de meest veilige en duurzaamste oplossing. VTD Nederland levert/monteert duurzame collectieve randbeveiliging conform de NEN EN ISO 14122-3 en NEN EN 13374 klasse A op nagenoeg elke ondergrond. VTD-Nederland monteert o.a. op hout, staal, gasbeton, kanaalplaat, volle beton en sandwich panelen dit kan zelfs in de meeste gevallen vrij opgelegt.

collectieve

Al onze leveringen en installaties voldoen aan de actuele inrichtingseisen en worden opgeleverd met een technisch dossier!

VTD Nederland collectieve valbeveiliging

 

Daktoegangen

De toegang tot een dak moet veilig zijn. Men moet veilig het dak op kunnen en ook veilig weer kunnen verlaten.

De mogelijkheden zijn groot. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing en leveren/monteren o.a.:

 • Ladderopstelplaatsen
 • Ladders
 • Permanente geveltrappen en gevelladders
 • Kooiladders 
 • Collectieve afscherming dak toegangsluik
 • Zelfsluitende toeganspoorten
 • Klimhulp voorzieningen

 daktoegang

Uit architectonisch oogpunt is het tevens mogelijk uw voorzieningen in iedere gewenste kleur (RAL) duurzaam te laten coaten.

VTD Nederland veilige toegang

 

Markeringen

Waar menig bestektekst nooit over spreekt is van essentieel belang, namelijk zone markeringen. Op zone markering rust een Arbo-verplichting.

Daarnaast dient het daktoegangspunt informatie te bevatten over het te betreden dak middels een dak toegangsbord.

Bij toenadering tot het dak moet de dakgebruiker gewaarschuwd worden en geïnformeerd. Waarschuwingen voor de gevaren, waaronder weersomstandigheden en informatie over de meldingsplicht en correct gebruik van de aanwezige valbeveiliging_ en klimvoorzieningen.
Deze daktoegangsborden worden gemaakt van duurzame materialen en kunnen zowel permanent als vrijopgelegd geplaatst worden.

VTD Nederland levert tal van markeringen o.a. :

 • Valgevaar
 • Doorvalgevaar
 • Aangelijnd werken verplicht
 • Verbodspictogrammen
 • Stralingsgevaar
 • Ladder opstelplaats

markeringen

Naast pictogrammen is tevens een fysieke afscheiding/markering mogelijk, door gebruik te maken van fysieke markering verkleint u de kans op vergissingen.

VTD Nederland markeringen

 

Veilige werkplek

Verkeerd gebruik van machines en apparaten kan gevaarlijke gevolgen hebben, het afschermen van gevaarlijke werkplekken is van essentieel belang. Het is belangrijk dat werkgevers alle voorschriften goed na leven en persoonlijke beschermingsmiddelen gratis beschikbaar stellen voor werknemers. Denk hierbij aan ademhalingsbescherming, hoofd-, hand, gehoor- en gelaatsbescherming. VTD Nederland BV helpt u met al uw vragen over persoonlijke en collectieve beschermingsmiddelen. Neem geen risico. Neem direct contact op via 0321-387010.

De beste oplossing 

VTD Nederland BV biedt uitkomst wat betreft de beschermingsmiddelen die u nodig heeft voor de veiligheid van uw personeel. Neem bijvoorbeeld valbeveiliging af groundbased werkplek begrenzing.

valbeveiliging

Waarom kiezen voor VTD Nederland BV?

• Dé specialist, met meer dan 10 jaar ervaring. 
• Persoonlijke service voor bedrijven én particulieren. 
• Levert maatwerk. 
• Ook voor keuring en inspectie. 
• Eerlijk advies.

Maak een afspraak via 0321-387010.

 

Specials

Valbeveiliging hoeft geen beperking te zijn op uw wensen. Soms zijn standaardoplossingen niet passend voor elke situatie of past het niet bij de uitstraling van het pand. VTD Nederland helpt u graag bij het ontwikkelen en plaatsen van de geschikte oplossing.

Of het nu gaat om speciaal vervaardigd hekwerk, ophogen of vergroten van bestaand hekwerk, loopbruggen, ingewikkelde muurborgsystemen, speciale trappen of ladders, VTD denkt graag met u mee. 

valbeveiliging

valbeveiliging

VTD Nederland access platforms

 

Onderhoud en inspectie valbeveiliging

Dakdekkers, servicemonteurs, glazenwassers en ander personeel dienen zich tijdens werkzaamheden aan uw dak goed te beschermen in verband met de wet voor valbeveiliging. Als gebouweigenaar bent u daarom verplicht uw valbeveiliging jaarlijks te laten inspecteren. VTD Nederland BV is vakkundig specialist op het gebied van inspecties en certificering. Maak direct een afspraak via 0321-387010.

Waarom kiezen voor een keuring van VTD Nederland BV

• Vakmensen met meer dan 10 jaar ervaring. 
• De specialist voor bedrijven als particulieren. 
• Altijd de scherpste prijs. 
• Eerlijk en helder advies.

valbeveiliging 

Kies voor de gespecialiseerde vakmensen van VTD Nederland BV

Voorkom onvoorziene situaties en stel veiligheid voorop. Laat de inspectie van uw valbeveiliging verzorgen door VTD Nederland BV. Bel 0321-387010 of stuur een bericht via het online contactformulier. VTD Nederland BV helpt u graag verder.

 

vtd

VTD Nederland BV
Telefoon: +31(0)321 - 387 010
Fax: +31(0)321 – 387 011
Email: algemeen@vtdn.nl

Bezoekadres:
De Regge 35, 8253 PG te Dronten
Postbus:
Postbus 303, 8250 AH te Dronten

Kee Safety Group

www.keesafetygroup.com