Over ons

VTD Nederland BV is reeds meer dan een decennia dé partner bij veilig werken op hoogte.

Als onderdeel van de  Kee Safety Group, de wereldleider op het gebied van veilig werken op hoogte, ontzorgen wij zowel VVE’s, woning coöperaties, MKB en toonaangevende spelers in de Internationale industrie.

Er rust een grote aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid op een veilige werkplek op hoogte. VTD Nederland denkt graag met u mee en helpt u met het opstellen van een plan van aanpak. Met ruim 25 jaar ervaring in het werken op hoogte op het gebied van gevellift installaties, valbeveiliging, toegang regulatie, dak toegangen en klimvoorzieningen bent u verzekerd van gedegen advies en een duurzame oplossing!

 

 wij

 

Werken bij VTD Nederland

“Heb jij geen hoogtevrees maar ben je een hoogvlieger?”

“Draag jij geen pantoffels maar veiligheidsschoenen?”

Klik hier om onze laatste vacatures te zien !  

Wij maken ook gebruik van 12Build!

 

12Build 

Bestekteksten

Staar u niet blind op bestekteksten. Een ARBO-Veilige dakinrichting is werk voor specialisten! Nagenoeg alle bestekteksten rondom valbeveiliging slaan de plank mis. Of u nu architect, aannemer of gebouweigenaar bent, dek uw aansprakelijkheid af en voorkom problemen of onvoorziene kosten in de toekomst. De voornaamste reden voor het plaatsen van valbeveiliging is om ongevallen te voorkomen daarnaast is het zaak uw risico's goed af te dekken richting de Arbo. 

Vaak wordt er blind vertrouwd op de bestekteksten als een soort heiligdom. Meer, minder of anders aanbieden door onderaannemers is hierdoor praktisch onmogelijk, maar u verwacht wel een compleet veilig dak waarbij u uw verantwoordelijkheden wil indekken. VTD Nederland helpt u graag met het schrijven van bestekteksten conform de actuele inrichtingseisen en bij het opstellen van een RI&E, opstellen van een dakprotocol of het maken van een plan van aanpak. 

Meerjarenbegroting conform NEN 2767 voor gevellift- installaties

VTD Nederland BV maakt met behulp van het programma O-prognose uw meerjarenbegroting op voor uw gevelliften. Kom niet meer voor verrassingen te staan.

Onafhankelijk van uw bedrijfssituatie kan d.m.v. de NEN 2767 objectief naar de technische kwaliteit van uw installatie gekeken worden. We noemen dit een conditiemeting en de uitslag de conditiescore.  De conditiescore wordt onderbouwd met een bijbehorende registratie van gebreken en kenmerken van gebreken. Zodoende kunnen meer-jarenonderhoudsplanningen worden opgesteld en kunnen onderhoudsbudgetten worden onderbouwd. Wilt u graag meer informatie over wat dit voor uw installatie kan betekenen, neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

vtd

VTD Nederland BV
Telefoon: +31(0)321 - 387 010
Fax: +31(0)321 – 387 011
Email: algemeen@vtdn.nl

Bezoekadres:
De Regge 35, 8253 PG te Dronten
Postbus:
Postbus 303, 8250 AH te Dronten

Kee Safety Group

www.keesafetygroup.com